Naslovnica

Apartmani Matej

APARTMANI MATEJ - POZDRAV IZ NEUMA

APARTMANI MATEJ

Pozdrav iz Neuma - Apartmani Matej

Poštovani posjetitelji,
dobro došli u šarmantan svijet “Apartmana Matej”.
Smješteni na samoj morskoj obali u dijelu grada simbolično zvanom „Tiha Luka“ , naši apartmani su idealno mjesto za sve Vas koji želite uživati u opuštajućoj obiteljskoj atmosferi, a pri tome biti u doticaju sa zbivanjima i uzavrelom te raspjevanom ljetnom dinamikom grada Neuma.
Iznimna harmonija visoke kvalitete i tradicije, topla obiteljska atmosfera, te delicije dalmatinske i internacionalne kuhinje koje možete kušati u našem restoranu, učiniti će Vaš posjet našim apartmanima lijepom i trajnom uspomenom te mjestom Vašeg povjerenja.

Parent Category: Neum

Tiha Luka - Neum

BOSNA I HERCEGOVINA - NEUM - TIHA LUKA

NEUM - TIHA LUKA

Neum - Tiha Luka

.....

..... tekst

Parent Category: Neum

Neumski zaljev

NEUMSKI ZALJEV - JADRANSKO MORE

NEUMSKI ZALJEV - JADRANSKO MORE

NEUMSKI ZALJEV - JADRANSKO MORE

Parent Category: Neum

Neum

BOSNA I HERCEGOVINA - NEUM

BOSNA I HERCEGOVINA - NEUM

Neum

Ukoliko namjeravate svoj godišnji odmor provesti u Neumu, sigurni smo da nećete pogriješiti. Jedan od razloga koji idu u prilog ovoj tvrdnji je činjenica da se ovaj geografski prostor odlikuje dugim i toplim ljetima te kratkom i blagom zimom. Službeni podaci raznih meteoroloških službi svrstavaju Neum u skup primorskih gradova s najvećim brojem sunčanih dana u godini.
Srednje mjesečne temperature mora u srpnju i kolovozu dosežu i do 27°, a u rujnu su tek neznatno niže.
Osim ljetovanja koje nudi svu radost koju naš neumski Mediteran i more ljeti može dati, blaga klima, čisti primorski zrak, miris mora, borova i drugog ljekovitog bilja tokom cijele godine djeluju terapeutski na ljudsko zdravlje.
Neum je smješten između turističkih destinacija Makarske, Mostara, Dubrovnika i Korčule. Takva lokacija svim turistima smještenim u Neumu nudi mogućnost izletničkih putovanja automobilom, autobusom ili brodom u ta i druga susjedna turistička mjesta (Dubrovnik, Korčulu , Mostar, Međugorje, Makarsku, Ston, Hutovo Blato, Špilju Vjetrenicu, dolinu Neretve itd.).
Više o gradu Neumu na:

http://www.Neum.hr

http://www.Neum.ws

http://hr.wikipedia.org/wiki/Neum

Parent Category: Neum

Gastronomija

GASTRONOMIJA

GASTRONOMIJA

GASTRONOMIJA

U prizemlju našeg objekta nalazi se restoran čija je prvotna namjera bila poslužiti kavu, piće i topli obrok našim gostima smještenima u objektu.
Ipak, gastronomska ponuda našeg restorana se kroz godine znatno proširila, a zbog kvalitetnih i svježih namirnica, mesa i ribe koji se poslužuju, restoran je postao omiljen među onima koji traže mjesto za romantične večere uz svijeće, obilan i kvalitetan ručak u hladu ili neometan doručak uz ranojutarnju kavu.
Specifičnost Neuma u gastronomskom smislu je da se neometano i legalno poslužuju najveće gurmanske poslastice kao što su prstaci koji se smatraju najcjenjenijom školjkom Jadrana i kamenice.

U ostaloj ponudi restorana između ostalih regionalnih i nacionalnih specijaliteta nalaze se i slijedeći: hercegovački i dalmatinski pršut, razne vrste sireva, slavonski kulen, domaće kobasice, svježa riba, rižota, tjestenine, pizze, sve vrste mesa i naravno neizostavni specijaliteti bosanske kuhinje poput ćevapčića.

Bogatu ponudu hrane prati i opsežna vinska karta među kojima najvažnije mjesto zauzimaju vina s poluotoka Pelješca i iz mostarskog vinogorja.

Naglašavamo da svakodnevno u svojoj ponudi imamo dnevne menije za ručak, koji su vrlo povoljni (cca 5-6 KM) i pristupačni kao uostalom i cjelokupna ponuda našeg kafića i restorana.

Parent Category: Neum

Tko je na stranici

We have 10 guests and no members online

Apartmani Matej

Gordana i Mirko Kužić, Mimoza 106 E, 88390 Neum, Bosna i Hercegovina
e-mail:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tel/Mob: +387 (0) 63 880 440
Fax: +387 (0) 36 885 100
Tel/Mob: +387 (0) 63 316 800

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Konvertor valuta

Konverzija 

u valutu

  

Najnovija događanja

No events

Razglednice iz Neuma