Gastronomija

GASTRONOMIJA

GASTRONOMIJA

GASTRONOMIJA

U prizemlju našeg objekta nalazi se restoran čija je prvotna namjera bila poslužiti kavu, piće i topli obrok našim gostima smještenima u objektu.
Ipak, gastronomska ponuda našeg restorana se kroz godine znatno proširila, a zbog kvalitetnih i svježih namirnica, mesa i ribe koji se poslužuju, restoran je postao omiljen među onima koji traže mjesto za romantične večere uz svijeće, obilan i kvalitetan ručak u hladu ili neometan doručak uz ranojutarnju kavu.
Specifičnost Neuma u gastronomskom smislu je da se neometano i legalno poslužuju najveće gurmanske poslastice kao što su prstaci koji se smatraju najcjenjenijom školjkom Jadrana i kamenice.

U ostaloj ponudi restorana između ostalih regionalnih i nacionalnih specijaliteta nalaze se i slijedeći: hercegovački i dalmatinski pršut, razne vrste sireva, slavonski kulen, domaće kobasice, svježa riba, rižota, tjestenine, pizze, sve vrste mesa i naravno neizostavni specijaliteti bosanske kuhinje poput ćevapčića.

Bogatu ponudu hrane prati i opsežna vinska karta među kojima najvažnije mjesto zauzimaju vina s poluotoka Pelješca i iz mostarskog vinogorja.

Naglašavamo da svakodnevno u svojoj ponudi imamo dnevne menije za ručak, koji su vrlo povoljni (cca 5-6 KM) i pristupačni kao uostalom i cjelokupna ponuda našeg kafića i restorana.

Nadređena Kategorija: Neum

Tko je na stranici

Imamo 186 gostiju i nema članova online

Apartmani Matej

Gordana i Mirko Kužić, Mimoza 106 E, 88390 Neum, Bosna i Hercegovina
e-mail:
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Tel/Mob: +387 (0) 63 880 440
Fax: +387 (0) 36 885 100
Tel/Mob: +387 (0) 63 316 800

English French German Italian Portuguese Russian Spanish

Konvertor valuta

Konverzija 

u valutu

  

Najnovija događanja

No events

Razglednice iz Neuma